• hrenyc
    February 27, 2015 at 6:33 pm #103799

    I’m having an issue with the Advanced Search box. I set everything up within this part…..

    Appearance>WP Residence Options>Advanced Search>Custom Fields for Advanced Search

    I put “Cities” into Spot #4, however, it’s not showing in spot 4 and instead pushes “Cities” into Spot #5.

    *Please keep in mind that I used the POEDIT to rename some taxonomies but it shouldn’t be affecting this.*

    hrenyc
    March 3, 2015 at 5:27 pm #103904

    I would really appreciate an answer to this question. I’ve selected an item to appear in the Spot no 4 but it always shows up in Spot no 5. Please let me know if there is something I’m doing wrong.

    web.tec
    March 3, 2015 at 5:47 pm #103905

    give me your link site

    hrenyc
    March 3, 2015 at 5:59 pm #103906

    http://www.hrenewyork.com

    thank you!

    web.tec
    March 3, 2015 at 6:11 pm #103907

    Hi,
    I see everything correctly (see the print screen below), maybe it’s the resolution of your monitor that sends in second line the 4th field !

    hrenyc
    March 3, 2015 at 6:29 pm #103908

    That’s so strange. My resolution is 1920×1080.

    web.tec
    March 3, 2015 at 6:32 pm #103910

    what’s yuor device? A monitor Pc?

    hrenyc
    March 3, 2015 at 6:33 pm #103911

    Yes a monitor on a PC.

    web.tec
    March 3, 2015 at 6:34 pm #103912

    …have you modified the css file?

    web.tec
    March 3, 2015 at 6:37 pm #103913

    sorry but I have to go … if you send me user and pass wp-admin, tomorrow I try to give you a hand in finding the solution. Hello
    My email: info@webtec.it

    Emanuele

    hrenyc
    March 3, 2015 at 6:38 pm #103914

    Thank you so much I really appreciate all your help!

    web.tec
    March 4, 2015 at 11:21 am #103936

    Not at all!

You must be logged in to reply to this topic.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.