• backhausenl
    February 10, 2015 at 10:41 am #102681

    I Seen the problem below in the forum and the solution

    For http://i.hizliresim.com/YjVBN6.png: This happens because the menu is not saved. Please see this video tutorial: https://www.youtube.com/watch?v=kVSFXMMDf5M&index=5&list=PLEQZUYyA_PUktUczt5m8R4f2WMIE33pW3

    No matter what I do the menu does not save…. I have similar happenning in the footer. you can see the effect problem at http://www.stressfreeproperty/wp it is the same problem.

    I’m just about the delete the theme and start again in case something got corrupted. ANy help would be great.

    • This topic was modified 1 year, 8 months ago by  backhausenl.
    February 10, 2015 at 11:00 am #102684

    the link http://www.stressfreeproperty/wp not work!

    February 10, 2015 at 11:11 am #102685

    yeah I just deleted it, deceide to start from scratch!

    February 10, 2015 at 11:31 am #102686

    good luck

    February 10, 2015 at 11:36 am #102687


    Everyone just ignore the above original post. I’m checking in with Net Virtue to see if they need to adjust max file size etc first. might be a day or two before i can retry



    February 10, 2015 at 12:25 pm #102701

    Regarding the first message.

    If the menu does not save, it means that the theme was not installed correctly. The correct way is to upload only the .wpresidence.zip from the demo pack, not the entire pack.
    This is commune mistake, and nothing is corrupted.

    Thank you,

    February 10, 2015 at 11:44 pm #102740

    If that for installing the whole theme? Or just the demo pack?

    Thanks, Lutz

You must be logged in to reply to this topic.