• Tim Moorhead
    August 7, 2014 at 1:27 am #59277

    I’ve been messing around with the color panel for a long time and can’t for the life of me figure out how to get the hover to be a different color than the header background color. If you look at my site (cummingsrealtors.net) and roll over a menu item you’ll see what I am talking about. Please, please help! Thanks.

    Anna
    August 7, 2014 at 7:42 am #59408

    Hi Tim,

    Thank you very much for the feedback. We had some colors updates new versions. I noticed that as well during a test and it’s already fixed.

    If you wish to have just that fixed, send me wp-admin and I will update customcss.php file to latest. It’s all that needs to be done. My email is annapx0909@gmail.com

    If you wish a full theme update – that is available on theme forest (v 1.04). Update video https://www.youtube.com/watch?v=glLmo9J3rgs

    Change log – http://help.wpresidence.net/#!/log

    Thank you
    Anna

    Tim Moorhead
    August 13, 2014 at 1:44 pm #62312

    I have the latest version on my theme but it is still not fixed. Please advise.

    Thanks.

    Tim

    Anna
    August 13, 2014 at 1:50 pm #62313

    Hi Tim,

    If you still have issues, if means it the same color in Admin – Design.

    Can I have a look at your custom colors?

    If yes – email me the details at annapx0909@gmail.com

    Thank you
    Anna

    Tim Moorhead
    August 13, 2014 at 1:53 pm #62315

    Sent you the details.

    Thank you.

    Tim

You must be logged in to reply to this topic.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.