Your address will show here +12 34 56 78

Home Forums WP RESIDENCE – Real Estate WordPress Theme FORUM Mobile menu don't load flag img

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by  Camelia Support Team – WP Estate 2 years, 2 months ago.

  • Author
    Posts
  • #108378

    paulgoethe
    Participant

    Hi,

    I installed correctly WPML in my web with wpresidence.
    And all run perfectly. Primary menu show my language selector (I configurated flags for show it).

    But when menu become in mobile menu, my flags dissapear.
    The dropdown menu show two spaces with links for change language, but it don’t load flags.
    I was talk with WPML but they said me that problem came from theme (Because in defaults themes this problem don’t exist).

    Plese, can you help me??
    I viewed all CSS and codes, but not found problem.

    Thanks for your time,
    Cheers.

  • #108573

    Hi
    Thank you for your message.
    We have opened a ticket on Support System so we will help you there.
    On future if you need a faster response or more personalized support please open a ticket on http://support.wpestate.org/
    All support tickets are private.
    If you want advice from another client or us you can use the forum for this purpose. We try to offer help on forum in our available time, but first of all we offer direct support to our clients in the Support System.
    Thank you,
    Camelia

  • #118903

    insel-development
    Participant

    Hi there,
    is ther any solution of this topic started at the 2015/05/14 ?
    We are having the same issue !!!

    Regards,
    Joe

  • #120878

    Hi insel
    I am sorry for the delay – but we did not get this message.

    Please use our support system if you wish our assistance – this is a general interest forum where clients can share their custom solutions if they wish to.

    Client support is here – http://support.wpestate.org/

    Thank you
    Camelia

You must be logged in to reply to this topic.