Your address will show here +12 34 56 78

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  Henry 3 years, 1 month ago.

  • Author
    Posts
  • #69552

    Henry

    Double quotes are automatically added to the Picture URL field in the User Profile, making the photo not shown. If I remove the quotes manually in admin it will work. If users upload another image, the quotes are put back.

    How can I fix this?

    Thanks!

  • #69785

    Anna
    Keymaster

    Hi Henry,

    I will ask my colleagues to take a look directly the your example. For us that didn’t happen, so I assume it may have something to do with image name? Please show me the page when the image doesn’t save – and give me all the credentials to access that profile. Plus, send me FTP credentials and wp-admin at annapx0909@gmail.com

    Thank you
    Anna

  • #69868

    Eli

    Hey, same exact issue here for me.

    Thanks for finding and posting the problem Henry.

    Anna, are there any immediate suggestions on what to do here?

  • #70291

    Anna
    Keymaster

    Hi Eli,

    I haven’t been able to replicate, so we have to replicate to understand why there are ” added to profile image.

    In Demo and our test domains – when we add an image in My profile – Upload Image – it saves all the time.

    So, as I asked Henry, please send me FTP – link to user profile and the image your uploading – so we can replicate. Then we can find the solution and give it to you in the next release which is 90% done.

    Thank you
    Anna

  • #71383

    Henry

    Hi Anna, I’ll create an ftp and wp-admin account for you asap. For clarification, the URL for the most recent uploaded image *will* save okay, except with a ” around it (as seen in user profile). So when I either refreshed the user profile page, or bring the property back with the user’s photo at the bottom, the user photo won’t show at all (unless I manually delete the quotes).

    Thanks,

    Henry

You must be logged in to reply to this topic.